За Нас

     Съвременната „HACIENDA“, в която ще се влюбите! Носеща отпечатъка на африкански традиции обогатени с примеси на рустик детайли, тази съвременна сграда се превръща в романтичен оазис в градска среда. ‘’HACIENDA“ е бутиков жилищен комплекс от затворен тип, разположен в подножието на Витоша със спираща дъха гледка, частен парк, детска площадка и подземни гаражи.

    Проектът е възложен на фирма ‘’СКАБРИН’’ - лидер в интериорния дизайн и довършително-монтажните дейсности и фирма ‘’АЛБОС’’ - безспорно първи във сградна вентилация, отопление, климатизация и инсталация.

     Зеленият парк и природата не са единствените обстоятелства за създаване на изключителна среда за живот - комплексът предлага здравословен микроклимат, а наличието на постоянни въздушни течения гарантират чист и свеж въздух.

     Завладяващата гледка, която се открива от всеки апартамент - към планината и Копитото - е допълнена от екзотично изпълнената иновативна ландшафтна архитектура. Здравословната среда и престижният адрес правят локацията на ‘’HACIENDA“ неповторима, а изборът ни да живеем тук - безпогрешен.

          За нас е чест!